maanantai 25. elokuuta 2014

BIENVENIDOS

Tervetuloa seuraamaan elämääni tässä hullussa maassa ja hullussa kaupungissa... Olen huono kirjoittamaan aloituksia, joten menen suoraan asiaan...
For all the non-finnish people out there, welcome to my blog! (And forgive me, my english isn't - and never will be - perfect!)

Tässä vajaassa viikossa on ehtinyt tapahtua jo niin paljon, että se vaatii kolme erillistä postausta. Aloitan kertoilemalla orientaatioleiristämme Quitossa, jonne saavuimme iltapäivällä 20.8. Olimme ensimmäinen perille päässyt ryhmä, ja joukossamme oli vaihto-oppilaita Norjasta, Ruotsista, Tanskasta ja Belgiasta.

Adios Suomi!
Meitä oli leirillä 48, ja puolet ihmisistä oli Saksasta. Saksalaiset saapuivat kuitenkin päivän myöhässä ja jäivät siten vähän ryhmän ulkopuolelle. Lopuista 24 ihanasta ihmisestä muodostui eräänlainen perhe minulle. Vietimme kaksi mahtavaa päivää yhdessä, ja hyvästien sanominen lauantaiaamuna oli vaikeaa... Toivottavasti saamme porukan kokoon YFU:n retkille!
Here you go: pictures of my exchange student family! We had a wonderful time in our orientation camp in Quito.


NINJA!

Waiting for the last bus...Quiton kaupunki oli valtava. Se kiipeili ylös ja alas vuorenrinteitä ja näytti jatkuvan loputtomiin. Korkeus (2,8 km) aiheutti minulle lievää huimausta, ja viimeisen illan tanssiminen hengästytti jo muutaman askeleen jälkeen. Kaupunki ei ollut kaunis, mutta se oli uniikki; jotain, mitä en ollut koskaan elämässäni nähnyt. Kuten yleensä, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten tällä kertaa jatkan puhettani kuvilla:
Quito was amazing; not beautiful, but unique, and something I had never seen before. Picture tells a thousand words, so I'll continue with pictures:One way :)

Mummia ja pappaa lainatakseni: Que perro tan bonito!
Tervetuloa seuraamaan vuottani Ecuadorissa, toivottavasti viihdytte matkassani! Lukijaksi liittyminen erittäin sallittua :)
Hope you will enjoy my blog! Feel free to follow :)Oona

2 kommenttia:

  1. Kiitos olet jo nyt avartanut omaa hieman sanoisko Turku keskeistä maailmaani paljon.
    Uskon että Sinulle tulee - one of bers year- Kaikkea hyvää Pekka

    VastaaPoista
  2. Oona! Uau! Good Luck in Equador! Next year we can speak in spanish! Yeeeee! See you soon in Skype, kisses kisses. Nica

    VastaaPoista

:)