lauantai 15. marraskuuta 2014

AMAZON PART 2 - People

Hola hola!

Jos jotakuta kiinnosta ainoastaan kuulumiset tällä hetkellä, hypätkää loppuun! Postaus sisältää aluksi kuvia ekan päivän viidakkovaellukselta ja sitten vaan randomeja kuvia hotellilta, bussimatkalta ja joelta :)

If somebody is only interested in how I'm doing right now, skip the photos and go to the end of the post!



Liu'uttiin ojan yli :3 Kuvassa Pauline (jota kaikki hyvin häiritsevästi kutsuvat Pauliksi...)
We were sliding over a small stream :3 Pauline showing how (everybody is calling her Pauli, which is very confusing...)


Eline Ruotsista kruunattiin viidakon kuningattareksi (hurraa pohjoismaat!)
Eline from Sweden was crowned as the queen of the jungle (go nordic countries!)


Hannah Ihmemaassa
Hannah in Wonderland


Yeah 'Murica at least you tried


Ei hajuakaan mitä töllättään
No idea what they are staring at


Opas maalaili hashtageja meidän naamaan, hedelmällä-jonka-nimeä-en-muista, mutta jota paikalliset käyttävät väriaineena ruoissa, ja alkuperäisväestö esim. hiusten ja kehon maalaamiseen
The guide was drawing hashtags in our faces with a-fruit-which-name-I-don't-remember, but which the locals use to bring colour to their food, and the indians to paint their hair and body.


Heidin arkimeikki
Heidi's everyday makeup


Lihonneet suomalaiset pullaposket (tää on kyllä ihan järkky kuva, en mä oikeesti oo noin pullea... Enhän?)
Finnish girls getting fat (this is just a really bad picture, I'm not really that chubby, am I?)









Kaksi suomalaista (siis Daniel on oikeesti Suomesta daa ;)) Huomatkaa myös Vincent photobombaamassa
Two finns (yeah because Daniel is from Finland duh ;)) Notice also Vincent photobombing


Vierailtiin perhostalossa, joka oli iso kasvihuone AIVAN täynnä erilaisia perhosia! Tämä kaveri mätchäsi mun silmien väriin :)
We visited a butterfly house, a huge greenhouse FULL of different butterflies! This fellow matched with my eye color :)


Lewe perhoskeiju
Lewe the butterfly fairy


En oo varma onko tää nätti vai pelottava (Kiitos Lewe kuvasta, ja toisesta myös!)
Not sure if pretty or creepy (Thanks Lewe for this photo, and the other one too!)


Mimi ja hymy joka valaisi koko viidakon :)
Mimi and a smile that lightened up the whole jungle :)


LOCA PEOPLE SIEMRE EN MI CORAZON ♥ LES AMO


Kathleen alias Kanada (niin söötti :3)
Kathleen alias Canada (isn't she a cutie :3)


Such friends much love wow


Todiste että oikeesti kävin siellä
Proof that I really was there

Jos joku tämän kuvavuoren jälkeen vielä jaksaa lukea, niin nyt niihin kuulumisiin.

Tänään muutin väliaikaiseen perheeseen, joka on tätini perhe naapuritalossa. Uskon, että nyt kaikki lähtee parempaan suuntaan; tätini Techy on todella lämmin ja ihana ihminen, ja perheessä on ollut kaksi vaihtaria minua ennen. Vaikka tämä onkin väliaikaisratkaisu, olo on nyt parempi ja vähän myös kodikkaampi, vaikka talo onkin vieras.

Tätä voisi melkeinpä sanoa luksukseksi: sain oman huoneen, oman ison sängyn, suihkusta tulee lämmintä vettä, talossa on wifi JA jotain, mitä minulla ei ole ollut kolmeen kuukauteen: MIKRO JA KAHVINKEITIN! Techy otti minut vastaan lämpimästi halaten ja sanoi, että täällä minun ei tarvitse murehtia, että täällä kukaan ei suutu minulle ja että täällä saan oleskella rauhassa ja kuin kotonani.

Kaiken lisäksi on ollut kivaa ja paljon tekemistä. Eilen oltiin vapaaehtoisina avustajina yhdessä vähän "köyhemmässä" koulussa; toimittiin joukkueenjohtajina pienemmille lapsille leikkimielisissä kisailuissa, ja voi, miten innoissaan voi lapsijoukko olla kun paikalle pelmahtaa joukko vaaleaihoisia... Tänään vietin illan shoppaillen Hélènen ja Hannahin kanssa, ja huomenna vietetään grillijuhlia koko kurssin kanssa!

Vuosi lähtee taas köhien takaisin käyntiin :)

Today I moved to a temporary hostfamily to my aunt's house - who also happens to be our neighbour. I believe that things are getting better now; my aunt Techy is a really warm-hearted and nice person, and this family has had two exchange students before me. Eventhough this is just temporary, I've already been feeling better and more at home here.

Someone (other exchange students) could even call this luxury: I have an own room, my own bed, warm water in the shower, wifi AND something that I haven't used in three months: MICROWAVE AND A COFFEE MAKER! Techy greeted me with a warm hug and said that here I don't have to worry, that here nobody will get mad at me and that I can settle down now and make this place my home.

I've had a fun time and lots of stuff going on. Yesterday we were working voluntarily in a bit "poorer" school; we were the team captains of the smaller students in their little games, and oh how thrilled they were to meet five gringos... Today I spent the evening shopping with Héléne and Hannah, and tomorrow we will have a barbeque party with my classmates!

My year is re-starting now after a little break :)



- Oona

1 kommentti:

  1. Hola! Ihania kuvia!! Tuli ihan hirvee ikävä takas Ecuadoriin. Katoin jo aluks, et näyttääpäs tutulle ja sit siellä lukiki la casa del suizo. Kävin kans siellä mun host-perheen kanssa. Tsemppiä sinne ja nauti kaikesta!

    VastaaPoista

:)